Jump to content
Sign in to follow this  
Black Ant

what is going on?

Recommended Posts

first it was this

thought vip2 wasnt working or suttinkept gettin this14tsoap.jpgthen i put "www" and it workedwhy?
then it wouldnt work with "www"now its working with "www"madness...*prays this goes thru*

Share this post


Link to post
Share on other sites

i keep randomly getting "board message... please log in" ... i log in, the same problem happens... so i have to delete all my cookies and re-log in again...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Swiftie

I hope this is not affecting anyone still. :unsure:FUNNY sh*t is. It's just affected me as I logged in now to post this reply. Instead of re-login. I just refreshed the page. So I'm investigating the cause. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Swiftie
allow it 20mins after i post that i get logged out
That was due to me still. When I got affected I decided to get the gremlins. The LOGIN issue should be ironed. Requires testing ofcoz. Which was why every user would be logged out by now and forced to re login.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×